Shpallje

Flakadan Zenuni nga Duraj e Kaçanikut ka tri vite që ka mbetur në koma vigjile (në pritje). “Indeksonline” mbrëmë mori një iniciativë për ta ndihmuar dhe i njëjti të shkojë për shërim jashtë vendit.

Gjatë lidhjes direkte në “Facebook” shumë mërgimtarë ndihmuan me qindra e mijëra euro. Shifra më e madhe për ta ndihmuar Flakadanin shkoi në 4000 euro.

Ishin dy vëllezërit, biznesmenë, Nezir dhe Agron Dajakaj nga fshati Rakenic në Skenderaj, të cilët jetojnë në Danimarkë.

Dy mërgimtarët çdo vit dhurojnë shifra të mdhaja për tu dal në ndihmë rasteve që kanë nevojë.


(Foto: Dhoma ku qëndron Flakadani, në shtëpinë e tij në fshatin Duraj të Kaçanikut)

 


(Foto: Nezir dhe Agron Dajakaj)

 

Të gjithë që dëshirojnë t’i dalin në ndihmë Flakadan Zenunit, të cilit i nevojiten mbi 90.000 euro, më poshtë i keni informatat e plota:

Kontakti: +37744368116/ +37744654475 /

Informacionet bankare kush dëshiron që të kontirboj për këtë fëmij :

Llogaria Bankare :

Emri Lllogarise : ZIJADIN ZENUNI

ADRESA : KACANIK, KOSOVË

Emri i Bankës : PROCREDIT BANK KOSOVO J.S.C

NR LLOGARIS : XK051183133924000136

SWIFT CODE ( BIC): MBKOXKPRXXX

– PARAT MUND TË DËRGOHEN NË KËTË LLOGARI NGA JASHTË DHE BRENDA KOSOVËS

FLAKADAN ZENUNI NË GJENDJE KOME, T’I DALIM NË NDIHMË… Kush dëshiron të kontribuoj ju lutemi thirrni në këta numra: +37744368116/ +37744654475 / Informacionet bankare kush dëshiron që të kontirboj për këtë fëmij : Llogaria Bankare : Emri Lllogarise : ZIJADIN ZENUNI ADRESA : KACANIK, KOSOVËEmri i Bankës : PROCREDIT BANK KOSOVO J.S.CNR LLOGARIS : XK051183133924000136 SWIFT CODE ( BIC): MBKOXKPRXXX- PARAT MUND TË DËRGOHEN NË KËTË LLOGARI NGA JASHTË DHE BRENDA KOSOVËS#SHPËRNDAJE

Publié par IndeksOnline sur mardi 6 février 2018