Shpallje

Ju mbani rreth një palë kamerash në kokën tuaj aq të pabesueshme sa mund të punojnë me diell të ndritshëm ose gjatë natës. Vetëm 2.5 cm në diametër, ato mund t’ju sjellin imazhin e një milingoni të vogël apo të një ylli triliona kilometra larg transmeton “Zëri.info” Ata mund të ndryshojnë përqëndrimin pothuajse në çast dhe të qëndrojnë të përqendruar edhe kur ju jeni duke tundur kokën tuaj rreth. Këto kamera janë sytë tuaj

Fakti 1: Një pjesë e rëndësishme e syve tuaj është aq e hollë si faculetë e lagët!

Image

Fakti 2: Ju lëvizni qepallat më shumë se 10.000 herë në ditë!

Fakti 3: Sytë tuaj përshtaten ndaj  çdo lëvizjeje të kokës tuaj në milisekond!

Fact 4:  Sytë tuaj shohin çdo gjë me kokë poshtë dhe prapa!

Image

Fakti 5: Bebëzat tuaja ndryshojnë madhësinë sa herë ndryshon drita!/Zëri/