Shpallje

E njohim të gjithë si një boksier shumë të suksesshëm, shkruan ORAinfo.

E ai është Luan Krasniqi, boksieri kosovar i cili është i njohur në botë për sukseset e tij.

Dim shumë rreth profesionit të tij por jo edhe për jetën private.

Në do t’iu prezantojmë me bashkëshorten e tij, e cila është një grua shumë e bukur dhe elegante.

Nëse nuk e keni parë më herët, shikojeni fotografinë më poshtë…