Shpallje

Alina Boz është aktorja e cila në një moshë të re arriti të ketë popullaritet në mbarë Turqinë dhe më gjerë.

Me prejardhje ruse ajo konsiderohet si femra më joëshëse e ekranit turk e cila lakmohet shumë nga meshkujt më të famshëm, përcjell ORAinfo.

Ajo ka një shok të ngushtë për të cilin shpeshherë është përfolur për një lidhje të mundshme mes tyre.

Në rrugë ata janë kapur në krah të njëri-tjetrit dhe duke shkëmbyer puthje pasiononte, që përforcojnë dyshimet e medieve.