Shpallje

Dibran Tahiri gjithmonë do të mbahet mend në publikun kosovar me rolin e Dinit në serialin vendor ‘Familja Moderne’, përkundër roleve të tjera të suksesshme që kishte përgjatë karrierës së tij.

Aktori ka një popullaritet të madh në publik, por si i tillë, ai është shumë i rezervuar për jetën e tij private, përcjell ORAinfo.

Pavarësisht vendimit të Dibranit për të mos treguar asgjë nga jeta e tij për fansat e aktrimit të tij, kureshtja e publikut është e madhe.

Në një moshë të shtyrë, por Dini nuk u martua asnjëherë dhe nuk dihet përse e mori  këtë vendim aktori.

Megjithatë ai mbetet prej aktorëve më profesionistë që ka filmi kosovar.