Shpallje

Të gjithë e njohin me emrin Remi por emri i vërtetë i këngëtarit është Remzi Jakupi. Njihet për frizurën karakteristike dhe simpatike që të gjithë e mbajnë mend për të tillë.

Këngëtari nga profesioni i muzikës ka një jetë të mirë financiarisht e këtë falë mbrëmjeve ku ai performon, përcjell ORAinfo.

Remi është nga Medvegja por ai ka një popullaritet të gjerë në gjithë trojet shqiptare.

E për frizurën e tij karakteristike ai merr edhe shumë komente humoristike. Njëri nga këta ishte edhe i një fansi të tij i cili ka treguar sekretin e këngëtarit.

Ai është autori i kësaj frizure.