Shpallje

Eshtë duke u shfaqur një nga serialet më të shikuara në Turqi, “Deti i jetës sime”.

Një ndër personazhet është edhe Fikrija, e cila shfaqet në një rol më kontravers.

Fikrija dashuria e parealizueshme e së cilës është personazhi kryesor, Mirati, jetoi një jetë jo të lumtur pranë bashkëshortit, shkruan rtv21.

E veçantë është edhe dukja e Firkijes, një grua jo shumë me stil, por që në mënyrën e vet mundohet ta mbajë vetën. Kurse në jetën reale aktorja Yesim Ceren Bozoglu, e cila luan këtë rol është shumë larg Fikrijes. Ajo është një femër me stil dhe seksi.

Aktorja turke u lind më 29 korrik të vitit 1974 në Ankara të Turqisë. Ndërsa u njoh edhe për role tjera në projekte të ndryshme kinematografike turke.

Ajo në vitin 2007 ishte martuar me Sinan Çalışkanoğlu, por që martesa e tyre përfundoi në vitin 2010. Për të parë se si duket në të vërtetë “Fikrija”, shihni fotografitë në vazhdim.