Shpallje

Kohët e fundit në rrjete sociale po qarkullojnë shumë femra nga vende të ndryshme të botës ku me krenari reklamojnë trupin dhe asetet e tyre bombastike si gjoksi, vithet etj.

Nuk ka ngelur mbrapa edhe Brazili, i cili shquhet si një vend ku ka me shumë femra seksi dhe të bukura.

Në këtë kolazh fotosh ajnë disa nga modele më të bukura dhe seksi të Brazilit ku tregojnë “fuqitë” e vendit të tyre.

Mes tyre është edhe Miss Boom Boom./e.e