Shpallje

Civil Engineering ka postuar disa fotografi të një mënyre se si mund të bëhet montimi i tullave të kuqe na mure.

Të prera në formë të veçantë, ato mund të radhiten në strukturat e montuara në mur dhe të vihen një nga një me radhë.

Në fotografi mund të shihet procesi se si mund të bëhet.

Kjo është një mënyrë mjaft e lehtë për t’i dhënë shtëpisë tuaj një pamje joshëse të tullave të kuqe pa u munduar shumë.