Shpallje

Mbi 60 anëtarë të familjes Klinaku janë mbledhur për të dhënë gjak vullnetarisht me rastin e 10-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shkruan ORAinfo.

Familja Klinaku është organizuar vullnetarisht për të dhuruar gjak duke iu përgjigjur pozitivisht kërkesës dhe thirrjeve që bëhen për dhurimin e gjakut.

Kjo është bërë e ditur në rrjetet sociale:

Ky është postimi i plotë:

FAMILJA KLINAKU,
Sot me datë 11.02.2018, festoi 10 vjetorin e Pavarsise së Republikës Kosovës, me një organizim të veqant, ku mbi 60 antarë të Familjes Klinaku bënë dhurimin vullnetar të gjakut!

FAMILJA KLINAKU,Sot me datë 11.02.2018, festoi 10 vjetorin e Pavarsise së Republikës Kosovës, me një organizim të veqant, ku mbi 60 antarë të Familjes Klinaku bënë dhurimin vullnetar të gjakut!

Publié par Familja Klinaku sur dimanche 11 février 2018