Shpallje

U komentua mjaft largimi i Xhoi Jakaj nga posti i drejtoreshës në burgun e grave.

Por mesa duket edhe për drejtoreshën e re ka komente duke u ndalur tek pamja e saj e jashtme.

Jetmira Sula është nga qyteti i Gjirokastrës dhe ka përfunduar studimet për ekonomik. Ajo që bie më tepër në sy është pamja e saj e jashtme mjaft e kuruar dhe e bukur

/albanienshowbiz/