Shpallje

Nera u bë mjaft e përfolur kohëve të fundit, e kjo për shkak se po paraqitet shpesh në media krah Sabri Fejzulalhut.

Të dy në moshë por me shumë energji, ata po shkojnë bashkë në ahengjet ku marin pjesë edhe shumë kolegë të rinj të Sabriut, përcjell ORAinfo.

Ata ishin mysafirë edhe te Andrra dhe Sinani ku u mirëpritën në ndejën e tyre.

Nera aty u fut në mes të të rejave por nuk ishte aspak inferiore ndaj tyre. Për më tepër ajo u duk kaq bukur saqë edhe ua kaloi atyre ku ishte Qëndresa e Labit.