Shpallje

Xeni është këngëtari më i popullarizuar i dasmave dhe ahengjeve në Kosovë.

Ai fiton shuma marramendëse nga kjo dhe ai bashkë me familjen bëjnë një jetë të mirë financiare, përcjell ORAinfo.

E Xeni nuk është aspak dorështrënguar kur bëhet fjalë për gruan e tij, e cila i ka përzemër fustanet elegante dhe frizurat profesionale.

E në dasmat ku ajo paraqitet bashkë me këngëtarin, paraqitja e saj është për t’u lakmuar edhe nga femrat më të reja.

Në krah të burrit të e saj, kjo fotografi e dëshmon më së miri që gruaja e Xenit ua kalon edhe ‘nuseve të estradës’.