Shpallje

Nexhat Osmani dhe Remzia janë bërë një ‘dyshe’ që nuk ndahen as në skenë e as në shtëpi.

U bë i famshëm në krah të motrës, e për këtë Nexhati është falënderues përgjatë gjithë jetës, përcjell ORAinfo.

Ai po e shoqëron Remzien edhe në mbrëmjet ku ajo është me shoqe. Derisa Remzia dhe Artiola tentojnë të bëjnë një selfie, Nexhati ia prish nga prapa.