Shpallje

Flasim për këngëtaren Shyhrete Behluli e cila shquhet për zërin e saj të ëmbël.Ajo ka tri vajza, e duket se kujdesi ndaj nënës është mjaft i madh.

Është njomza ajo që ka publikuar një fotografi të këngëtares, ku duket se e ka rregulluar atë, pasi ajo ka dhe një sallon të sajin.

Kujtojmë se projekti i saj i fundit është “Bijat” i lansuar para dy muajsh. Ajo gjithashtu ka sjell dhe dy bashkëpunime me vajzën e saj Engjëllushen, projekti “Lum për ju, e lum për mu” si dhe “Nuse kosovare”.