Shpallje

Në Twitter po qarkullojnë disa fotografi për dashamirët e çokollatës “Milka”.

Ata kanë postuar fotografi me shije të ndryshme të çokollatës dhe kësaj here milka me presh, milka me sallat shope, milka me salsiçe e të tjera.

Ata thonë se nëse jeni adhurues i kripës, zgjidhni ndonjërën nga këto lloje të rej.