Shpallje

Ja disa foto nga komunat e Kosovës që flasin sa njëmijë fjalë për “atdhedashurinë” dhe përpjekjen për “sovranizim të shtetit” të Kosovës nga Ramush Haradinaj dhe kabineti i tij qeverisës në prag të 10 vjetorit të pavarësisë: