Shpallje

Këngëtarja e mirënjohur Leonora Jakupi, vazhdon të mbetet model i dihur për shumë kolege të saja e madje edhe vajza të reja jashtë profesionit të saj.

Kjo për faktin se përveç aftësive vokale të cilat i ka dëshmuar ndër vite, shfaqet tejet modeste dhe e thjeshtë në veshje, asnjëherë ekstravagante apo shveshje të ekzagjeruar.

Ani pse linjat e saja të jashtëzakonshme, me raste meritojnë të zbulohen, por si duket Leonora do t’i qëndrojë besnike përzgjedhjes së saj për të qenë e thjeshtë gjithmonë. Ndonjëherë nga tendenca për të qenë krejtësisht me veshje të përditshme, edhe e tepron nga të mbuluarit e vijave trupore.

Njësoj ka vepruar edhe këtë herë, gjë që e dëshmon më së miri ky imazh që ajo publikoi në Instastory.

Gjithsesi, kombinimet që Leonora bën, janë gjithmonë në përputhje me stilin e saj. Por, shtrohet pyetja mos vallë ndonjëherë do t’i mbushet mendja për t’u mbuluar e tëra?!!