Shpallje

Arta Elezi është fytyra më e re e serialit që ka arritur të kthehet në një nga më të shikuarit në trojet shqiptare, shkruan GazetaPrishtina

Simpatke, joshëse dhe shumë e dashur për publikun shqiptar aktorja Arta Elezi duke se ka vendosur që bëj ca pushime të merituara pas sukseseve që ka arritur.

Pushimet nuk kanë vlerë nëese nuk dokumentohen me disa fotografi, e më shumë kur ato janë tejet joshëse. Kështu ka vendosur që surprizoj edhe aktorja Arta Elezaj e cili në rrjetin social Instagram ka postuar një fotografi me bikine.

Por duket që Xhakarta është turpëruar nga kjo fotografi sepse e ka fshirë pas komenteve që ka marrë.

Pse vallë, ishte fotografi e bukur!