Nëse jeni duke vuajtur nga një epidemi e ulët nuk jeni i vetëm – një makinë e reduktuar e seksit është një problem i zakonshëm për të dy gjinitë, burrat dhe gratë njësoj, transmeton lajmi.net.

Ju mund të tronditeni që të zbuloni se 50% e grave vuajnë nga probleme seksuale si një humbje e zgjimit dhe nuk janë në gjendje të pësojnë orgazmë.

Ndërkohë një e pesta e të rinjve përjetojnë një dobësim të seksit në një moment në jetën e tyre.

Por ju mund të rritni dëshirën tuaj seksuale këtë në Ditën e Valnetinës duke ngrënë ushqimet dhe pijet më të mira që nxisin epshin.

Këtu janë 16 ushqimet për të marrë ju përsëri një epsh për seksin:

1. Vaji i peshkut

2. Asparagusi

3. Avokado

4. Çokollata e zezë

5. Vera e kuqe

6. Farat e kungullit

7. Orizi

8. Ushqime sheqeri

9. Leshterikët

10. Kikiriku

11. Arra

12. Vezë

13. Hudhër

14. Soja

15. Drithërat

16. Bajame. /Lajmi.net/