Në afërsi të Banjës së Pejës ka ndodhur një aksident i rëndë trafiku. Një makinë është vetaksidentuar dhe  si shkak i këtij aksidenti duket se kanë qenë moskujdesi si dhe kushtet e papërshtatshme atmosferike, transmeton “Zëri.info’.

Nuk dihet nëse ka të lënduar nga ky aksident ndërsa ngjarja saktësisht ka ndodhur në Baicë.

Image
SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz