Shpallje

Politikanët tanë në shuam raste janë shumë të përfolur për gjitha aktivitetet e tyre.

Por një gjë tepër interesante është realizuar kohët e fundit në rrjetet sociale.

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, kryeministri Ramush Haradinaj, kreyparlamentari Kadri Veseli, kryetarë të komunave, lider të partive e deputetë janë mbledhur bashkë në një fotografi duke krahasuar ata se si do të dukeshin në versionin femër, transmeton Indeksonline.

Është thjeshtë e mahnitshme transformimi që iu është bërë dhe është thjeshtë qesharake për të gjithë ata.