Shpallje

KEDS Sh. A njofton se sot, më 27.02.2018 në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet: Dalja 10 kV Nr.05 (Kodi: 12000001) prej orës 14:00 deri në ora 14:35.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr.Xhemajil Ibishi, Ministria e Shëndetësisë dhe një pjesë e Dragodanit.

Arsyeja e ndërprerjes: Punim i kokës kabllovike.