Shpallje

Rap-Artisti Bryte së fundmi ka lajmëruar se është ne përfundim e sipër të videoklipi-t të tij më të ri “Henny” .

Dhe jo vetëm , Ai këtë videoklip ka vendosur ta sjell në bashkpunim me DJ Leon .

Si dyshe ata kanë vendosur ta titullojnë këngën sipas konjakut të famshem amerikan “Hennessy” apo shkurt “Henny” .

Për klipin , muzikën dhe gjërat e tjera është përkujdesur labeli “Mood Music” në bashkpunim me “IDEA” .