Shpallje

Nëse doni t’ju mbajë mend gjatë kohës sa është gjallë, për këtë nuk keni nevojë për një atmosferë romantike ose rroba të brendshme seksi. Të gjitha ato që duan në shtrat janë katër gjërat e mëposhtme:

Entuziazmi

Burrat duan dikë që është po aq i interesuar për seksin ashtu sikurse ata. Asgjë nuk është aq joshëse sa entuziazmi në seks – mund të tejkalojë pamjen e përsosur. Ata kanë nevojë për një grua që është e gatshme të provojë gjëra të reja. Pra, jini të hapur ndaj ideve të reja. Trikat nuk duhet të jenë të përditshëm, por disa risi kohë pas kohe mund të freskojnë jetën tuaj seksuale. Sa më aktiv të jeni në shtrat, aq më mirë. Tregoni atij për të shijuar.

Vetëbesimi

Njerëzit duan dikë që nuk turpërohet me trupin e tij ose nuk do ta tregojë atë në një dhomë të ndritur. Burrat janë krijesa vizuale dhe duan të shohin se si duket partneri i tyre. Kjo është pjesa më e mirë e ndezjes së pasionit të tyre. Vetëbesimi është më seksi se çdo gjë!

Bëhuni spontane

Për seks nuk nevojitet vendosja e atmosferës ideale. Bëhuni spontane dhe provoni të bëni seks në vende të reja pa bërë planifikime të tepërta.

Falënderojeni

Zakonisht mendojmë se komplimentet janë të dedikuara vetëm për gratë dhe ato janë për t’i inkurajuar për pamjen, por edhe burrat kanë pasiguri të tyre. Tregoni atij se çfarë doni tek ai dhe cilat veprime të tij ju bëjnë më të ngazëllyer. Çdo njeri dëshiron të dijë për të tërhequr gjininë e bukur.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz