Shpallje

“Parkour” është një nga disciplinat e sporteve ektreme. Në trojet shqiptare nuk performohet shumë, pasi që rinia kanë dëshirë më shumë jenë fotografë, modelë, ose thjeshtë shijues të disa makiatove në ditë.

Një nga parkouristët e rrallë nga Prishtina ësht Fitim Krasniqi i cili tani i ka 23 vjet dhe me këtë sport ektrem merret qysh kur ishte 13 vjeçar.

Fitimi ësht% edhe pjestar i klubit të “Parkour School Prishtina”.

“Këtë video e kam realizuar kur isha për vizitë në Zvicërr që për mua ishte një përvojë shumë e mirë”, shprehet Fitimi për Gazetën Ora.