Isuf Spahiu

Përpos Facebook-ut si rrjet social, shqiptarët e rinj tanimë kanë filluar të përdorin edhe rrjete të tjera sociale si Twitter, Instagram, Google+, e poashtu edhe SnapChat.

Një nga shqiptarët e njohur në SnapChat është edhe 19 vjeçari nga Gjilani Isuf Spahiu me profilin e tij Isufii006 ku thotë se i ka rreth 10.000 ndjekës dhe pëlqehen postimet e tij, kryesisht qesharake.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz