Shpallje

Sot zhvillohen shumë ndeshje në pesë kampionatet më të fortë në Evropë.

Në Itali kemi përballje interesante ku takohen Juventus – Lazio nga ora 18:00 dhe derbi Napoli – Roma me fillim prej orës 20-45.

Ne kemi zgjedhur disa ndeshjet të cilat sipas eksperteve të bastoreve ka gjasa me dal të sakta.

Villarreal – Girona (1)

Tottenham – Huddersfield (1)

Liverpool – Newcastel United (1)

Napoli – Roma (1 ose G-G)

Lazio – Juventus ( G-G)

Real Madrid – Getafe (1 dhe 3+)

Troyes – PSG (2)

Leipzig – Dortmund (G-G)/GazetaObeerserv.com