Shpallje

Është bërë një lloj trendi që të dilet LIVE në grupe në Facebook dhe të pritni komentet e të flisni.

Kjo zonjë del LIVE në një grup shqiptar që ka mbi 200.000 përcjellës dhe bën bisedë të lirë me të gjithë,

Zonja në foto që e kemi hijëzuar identitetin e saj dhe prej nga është, nuk është e vetmja, ka me qindra mijëra raste qe daln djal me vajzë së bashku apo vajzë me vajzë ose edhe djal me djal dhe “i’a krisin muhabetin gjithë natën e lume”.

Pas orës 4 të mëngjesit, në këto grupe shqiptare mund të ndesheni edhe në LIVE video ku djem dhe vajza ‘ngjeshin’ pjesë të trupit dhe organe gjenitale, që plasohen LIVE për të gjithë ata që ju del video ne News Feed. Meqenëse këto video erotike nuk janë të lejuara nga Facebook, ato raportohen dhe fshihen.

Mund te shkruani ju lexues i nderuar se çka mendoni për këtë trend të ri të shqiptarëve në grupe me shumë shikueshmëri potenciale.