Shpallje

Në rastin e 8 Marsit shumë media ngarendin për të marrë intervista të ndryshme nga gratë që janë ose kanë lidhje me fytyrat publike.

Ora News nga Tirana, ka realizuar një intervistë me prodekanen e Universitetit të Mitrovicës, Znj. Lumnije Thaçi që është gruaja e presidentit hashim Thaçi.

Shikoni intervistën mëposhtë dhe komentoni mbresat tuaja.