Shpallje

Në magjistralen Ferizaj-Prishtinë , në fshatin Banullë ka dalë nga rruga.

Arsyet e daljes nga rruga nuk dihen por dëshmitarë të rastit bë janë të ditur se udhëtarët janë nxjerrë nga autobusi dhe janë transportuar më autobus tjetër.

“Udhëtarët janë nxjerrë nga autobusi dhe janë transportuar me një autobus tjetër. Nuk është vërejtur ndonjë i lënduar, ndoshta ka ndonjë me lëndim të lehtë ” ka thënë Shpend Reqiça për ferizajpress, një qytetar i rastit që po kalonte në këtë drejtim, i cili ka dërguar edhe fotot në redaksi.