Fisnik Ismaili
Shpallje

Deputeti kontravers I Kuvendit të Kosovës, Fisnik Ismaili, së fundmi ka akuzuar aktivistët e VV-së së ishin ata që kanë hedhur mollotov në drejtim të policisë së Kosovë, madje në mënyrë të organizuar sipas Ismailit.

Por ajo që bie më shumë në sy sesa akuza e Ismailit, është fakti që ai po I komenton dhe po e fyen pothuajse secilin activist që po e kundërshton Ismailin për deklaratën e tij për mollotovin.

Burime të lamji.net kanë mësuar se Ismaili ka qenë së fundmi në trajtim tek njëri nga neuro-psikiatrat më të njohur në vend, I cili e ka trajtuar Fisin për çrregullimin e bipolaritetit të karakterit të tij. Sipas hulumtimeve, personat e prekur nga kjo sëmundje kanë çrregullime personaliteti dhe karakterizohen si persona me 2 personalitete të cilat njëkohësisht e kundërshtojnë njëra tjetrën, dhe personi me këtë çrregullim I përdor në rast nevoje.

Sigurisht që sjellja e Ismailit kohëve të fundit ka rënë në sy te të gjthë ata që e percjellin në rrjetet sociale, dhe vërehet ndryshimi në qëndrime dhe komentet e tij sidomos për partinë në të cilën ishte deri vonë. /lamji.net

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz