Shpallje

Të afërmit dhe shoqëria e tij nuk e thirrin në emër por Unikkatil…

Jeton në Gjilan dhe është 26 vjeç. Edhe pse të gjithë që e shohin për herë të parë mendojnë se është rreperi i njohur shqiptar Unikkatil , ai nuk ka provuar të merret me muzikë .

Thjeshtë i pëlqen shumë këngët e rreperit të cilit i ngjan në pamje shumë dhe uron që në një te ardhme të shpejtë të takohet më të dhe të kenë një foto të përbashkët.

Foton mendon ta bëjë me të ndonjëherë edhe në Kosovë por dëshira më e madhe eshte që ta bënte në Amerikë pra në vendin ku jeton dhe vepron Unikatili , pasi ky vend është vendi i dëshiruar edhe për Liridon Latifin nga Gjilani – Kopja e Unikkatilit..TVR