Paska folur Jakupi!

Nga: Xhevat Bislimi

Paska foĺur Jakupi, veç jo per faljen e 8 200 hektareve toke edhe me voten e tij, subjektit te tij!!!

“Deputeti qe voton asociacionin-bashkesune e komunave serbe, paska shkruar Jakup Krasniqi, shkelin betimin e deputetit dhe bejne tradhti ndaj atdheut dhe kombit”… “Sepse, paska thene “Kupa”, asociacioni qe po kerkon Serbia eshte me shume se kaq, eshte nje republike serbe ne Kosove”… Bukur sakte e ka thene!

Por, edhe demarkimi (shenjimi) i kufirit me Malin e Zi ishte me shume se kaq, ishte falje edhe e 8 200 hektareve toke shqiptare Malit te Zi!! Kjo falje e tokes u votua-miratua edhe nga Nisma e Fatmir-Jakupit!

Mirepo, Jakupi qe ishte shume i zeshem ne kundershtimin e “demarkacionit”, pas ratifikimit heshti, u be i shurdhmemec!

A thua keshtu si mumje do te heshte edhe pasi te votohet “zajednica” ashtu siç e ka negociuar Hashim-Edita dhe siç e ka nenshkruar Isa Rrahman Morina?!