Shpallje

Milly në bashkëpunim me Erd kanë publikuar projektin më të ri më titull “KG”.

Ky është projketi i tyre i parë. Këta dy djem nga Drenasi kishin paralajmëruar këtë projekt kohë më parë.

Kënga është pritur mjaft mirë nga opinioni dhe fansat e tyre e të RAP muzikës.