Mimoza Kusari Lila kërcënohet nga njerëzit e Hashim Thaçit

Deputetja e Alternativës në Kuvendin e Kosovës, Mimoza Kusari Lila me anë të një statusi në facebook ka ndarë me opinionin disa mesazhe që i kanë ardhur ne inbox të faqes zyrtare të saj në facebook, nga një përkahës i presidentit Hashim Thaçi.

Kusari-Lila ka pubikuar fotot ku shihet një person i quajtur Bujar Kokalla, i cli i ka shënuar Liles “Po ta garantoj bane njeva ni fjale per Hashimi Thacin ,ta baj me be Cërmjanin”.

Me poshtë mund të lexoni statusin e plotë:

Diçka për klientelizmin, kapjen e shtetit, kërcnimet për mendimet ndryshe, krejt në një mesazh që pranova nga një njeri që e u shpërblye me punë në ndërmarrjen publike në Gjakovë të uzurpuar nga PDK dhe AAK, KRU “Gjakova”, qerdhen e militantizmit politik.

Mandej po i inkurajojmë rininë të besojnë në mundësi të barabarta.