Qantas filloi fluturimin e saj të ri non-stop nga Perth në Londër. Duke mbuluar një distancë prej më shumë se 9.000 milje dhe duke marrë 17 orë, 20 minuta në dalje, fluturimi i ri nuk është vetëm shërbimi i parë komercial i planifikuar non-stop në mes të Australisë dhe Evropës, por gjithashtu renditet si fluturimi i dytë më i gjatë në botë nga distanca dhe fluturimi i ri më i gjatë i Qantasit. Ky fluturim vjen vetëm tre muaj që kur United filloi shërbimin e tij midis Hjustonit dhe Sidneit.

Tani që fluturimi i ri ka hyrë në shërbim, këtu është një listë e azhurnuar e fluturimeve më të gjata në botë nga distanca.

10 Fluturimet më të gjata në Botë

Prapa

10. Emiratet: Dubai – Los Anxheles

Distanca: 8,339 milje
Koha e fluturimit: 16 orë
Avioni: Airbus A380

Këto janë rrugët më të gjata të botës tani për tani, por kontrolloni përsëri për përditësime pasi që ka të ngjarë të shohim edhe fluturime edhe më të gjata të shpallura së fundmi.

Prapa