Shpallje

Grupi i parkourit “Prap” ka bashkuar të rinj të arteve të ndryshme si baleti, violina, vallëzimi modern, hip-hop si dhe parkouri.

Realizmi është bërë në njërën prej zonave më të bukura turistike të Kosovës, në Rugovë, dhe se idea e bashkdyzimit të këtyre arteve në këtë vend është diçka më ndryshe sesa ambientet e rëndomta që jemi mësuar t’i shohim.

Kjo parkour video është nga Fitim Krasniqi.

Ky lloj realizimi bëhet për herë të parë në Kosovë

P.S. Je talent? Ke video prezentim? Ke diçka për të publikuar?
Shkruani mesazh në fanpage tonë www.m.me/gazetaora dhe ju përgjigjemi shpejtë.