Shpallje

Derisa në kët botë plot rrëmujë respektohen të drejtat e shumë specjeve të gjalla, gjitarë e të tjerë, të drejtat e pulave nuk respektohen fare.

Çdo ditë pulat sakrifikohen për njerëzimin, dhe në fund dalin disa “vegjetarian” dhe flasin keq për pulat!

Pulat nuk i respekton askush, vetëm ato sakrifikohen për njerëzimin në të gjitha format: bëjnë ve, piqen në hell, bëhen dyner, bëhen sallatë, bëhen file, etj.

Z. Namani, një njohës i të drejtave të specjeve frymëmarrëse në planetin tonë shton duke u shprehur se të vetmet janë pulat që nuk mbrohen nga askush. Edhe ato duhet t’i kenë të drejtat e tyre”, përfundon venerimin e tij njohësi i kësaj fushe Z. Namani./GazetaOra.com