Shpallje

Shumë prej juve e njihni këngtarin shumë të talentuar Albion Rexhaj që deri para disa kohe ka qenë kengetari i preferuari i shumë femijëve Shqipëtarë kudo që jetojnë.

Por që mosha e ti ka filluar të kaloj në një fazë tjeter dhe poashtu me moshën ka ndryshuar edhe prezentimin e tijë prej këngëtari tashmë ai ka kaluar në fazën e një tinejxheri ku edhe projektin e tijë e ka kushtuar moshatarëve të kesaj kategorie.

Kënga dhe klipi janë një projekt profesional punë kjo e mbikqyrur nga fillimi deri në fund nga menaxheri i njohur Labinot Nuraj , muzika e punuar nga një prej producenteve më të mirë NURTEEL ndersa videoklipi i punuar nga VSM dhe publikuar në kompaninë më të madhe shqipetare në internet ArkivaShqip./TVR