Shpallje

Këngëtarët Kumrije Mustafa dhe Besim Krasniqi kanë lansuar këngën më të re të titulluar “Dasma ka lezet”.

Kësaj kënge, dy këngëtarët, Kumrije Mustafa e Besim Krasniqi ia kanë realizuar edhe vidoklipin.

Tekstin e këngës “Dasma ka lezet” e ka shkruar Kreshnik Avdiu. Po ashtu, Avdiu e ka bërë edhe muzikën e kësaj kënge.

Për orekstimin e këngës “Dasma ka lezet” është përkujdesur Ardian Kastrati.

Videoklipi i kësaj kënge është realizuar nga “Smart Motion”, ndërsa xhirimet janë bërë në hotelin “Lami”.