Shpallje

Showmeni dhe politikani i njohur Fehmi Ferati, në profilin e tij në Facebook, ka shprehur publikisht me pak fjalë të tashmen në Kosovë. Lëxoni mëposhtë reagimin e tij:

“Kan hy në politikë! Kokën si Dash! Fjalorin kopje! Zagareca plot pas veti! Rren e i rren e mbush me shpresa njerëzit me halle! Energji plot! Pse a mos e ka lodh’ libra e leximi a?!

E Intelektualët e zvetnuem e t’lodhun, pa fuqi me u ballafaqu me injorancën, janë bâ spektatorë t’vujtun e l’shue krejt rrjedhën me ramje t’lirë!

E tani pyesim pse fëmijt tonë nuk po dojnë me nêjt n’Kosovë t’âna t’mirat i kân?!

Sistemi i fëlliqur kështu i përzen vlerat! Fëmijët tanë.”

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz