Shpallje

Kreu i grupit të Këshilltarëve Demokrat në Bashkinë e Tiranës Kreshnik Collaku ka reaguar me anë të një postimi në Facebook në lidhje me taksimin që ju bëhet qytetarëvepër bizneset.

Ai i ka kërkuar cdo qytetari që të denoncoi Bashkinë Tiranë për vjedhjen që kryen.

Postimi i plotë:

Kam marre dhjetra telefonata nga qytetare te shqetesuar,biznese apo private,qe konstatojne nje rritje drastike te taksave qe i paguhen Bashkise.
Justifikimi qe Bashkia u jep qytetareve te indinjuar per kete zhvatje te xhepave te tyre eshte se “taksat jane rritur me vendim te Keshillit Bashkiak Tirane”.

Dua te sqaroj cdo qytetar e biznes ne Tirane.
Nuk ka asnje vendim te Keshillit Bashkiak per rritjen e Taksave ne Tirane.
Ajo cfare Bashkia quan vendim keshilli eshte nje Mbledhje e Paligjshme e Keshillit Bashkiak me 6 individe te cilet nuk kane patur mandate te votojne dhe me opoziten qe ka refuzuar te votoje per rritjen e taksave e tarifave.

Kjo paligjshmeri eshte konstatuar dhe nga Gjykata e Tiranes. (Vendimi poshte ne foto).

Kete vendim te Gjykates Tirane,Bashkia refuzon ta njohe dhe ta respektoje.

Kjo situate zhyt ne nje krize paligjshmerie cdo aktivitet te Bashkise Tirane.

Taksat qe sot Bashkia u mbledh jane te paligjshme.

Ftoj cdo qytetare te Tiranes te padise Bashkine e Tiranes per perfitim te paligjshem dhe grabitje te pasurise.

Nje dite drejtesi do te behet dhe Bashkia Tirane do tu ktheje deri ne qindarken e fundit parate qe cdo dite u grabit qytetareve te saj ne menyre te paligjshme.

Padisni Bashkine e Tiranes ajo po vjedh parate tuaja.
Ky eshte nje aktivitet i paligjshem.

Gjykata e Tiranes ka shpallur pavlefshmerine apsolute te ketyre vendimeve dhe te trupes qe i ka “votuar”.

 No automatic alt text available.