Shpallje

Një ngjarje e rëndë është shënuar në qytetin e Fierit ku një 13 vjecare ka rënë viktimë e tre djemve të cilët tentuan të abuzonin seksualisht me të.

Ngjarja ka ndodhur në një banesë të braktisur pranë shtëpisë së 13 vjecare, aty ku tre të rinjtë e kanë lidhur nga duart, madje duke i vendosur dhe një leckë në gojë në mënyrë që mos të flasi.

Në videon e bashkëngjitur gjendet rrefimi i të atit.