Former Albanian Interior minister Saimir Tahiri looks on in Tirana, Albania October 9, 2017 REUTERS/Florion Goga
Shpallje

Ish ministri Saimir Tahiri mund të ketë thyer masën ‘arrest shtëpie’ të dhënë nga Gjykata e Krimeve të Rënda.

Kjo për vetë faktin se ai momentin që i është drejtuar këtij organi të drejtësisë nuk është parë të dali nga ambjentet e shtëpisë së tij. Gjë e cila lind dyshimet që mund të ketë kaluar natën në një tjetër ambjent dhe ajo aty ku duhet të ishte.

Shkelje të tilla rrezikojnë dhe marrjen e masave më të rënda.