Shpallje

Në momentin që një qytetar i Kosovës gjendet në vështirësi materiale ose shëndetsore, provon që “shpëtimin ta gje, dhe kjo është shumë normale.

Gazetari dhe analisti Arben Ahmeti, gjithashtu edhe fytyrë publike në RTV Dukagjini, ka shkruar në profilin e tij në Facebook ndodhinë që është duke ndodhur shumë shpesh kohët e fundit.

Lexoni mëposhtë këtë reagim të Arben Ahmetit:

“Qindra mijera qytetare te Kosoves detyrohen te shkojne ne komunat paralele te qyteteve te Kosoves qe Serbia i mban atje. Aty marrin leternjoftimin si qytetare te Serbise. (Liqna karten). Me te shkojne dhe marrin te gjitha sherbimet gratis te spitalit ne Beograd.
A eshte e turpshme? Po.
A eshte e dhimbshme? Jo.
A kane faje keta qytetare? Provoni te semureni dhe t’iu kushtoje dita ne spital 100 euro per shkak se aty nuk ka asgje, pastaj flisni.
Kaq sa i perket dinjitetit te ketyre qe do te na perfaqesojne ne dialog perballe Serbise.”

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz