Shpallje

Me anë të një postimi në faqen zyrtare ambasada Amerikane ka uruar të gjithë të përzgjedhurit në lotari, ku dhe është shprehur mbi udhëzimet që duhet të ndjekin.

Postimi:

“Urime të përzgjedhurve të programit të lotarisë DV! Ju lutemi, sigurohuni që të ndiqni të gjitha udhëzimet tona përgjatë procesit të aplikimit. Hapi juaj në vazhdim është plotësimi i formularit DS-260 online tek 👉 https://ceac.state.gov/iv/
Unë jam këtu për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja mbi aplikimin për DV! #PyetAnnën 👩‍💻”