Shpallje

Anëtari i kryesisë së LSI-së, njëherësh dhe nënkryetari i LRI-së Klevi Pojana ka reaguar duke mbajtur një qendrim të fortë në një posti të bër në Facebook pak minuta më parë.

Referuar situatës aktuale me të cilën po përballet qeveria Rama në lidhje me përfshirjen e njerëzve pranë saj në trafik droge, Pojana i indinjuar shprehet se ka ardhur koha që kjo qeveri të rrëzohet sa më parë.

Postimi i plotë:

MJAFT MË
Kjo qeveri e kriminalizuar në çdo qelizë duhet rrëzuar një sekond e më parë!