Shpallje

Në Rusi, është një praktikë e zakonshme, dhe ligj, që të përfshihet një video kamerë në makinën e ngasjes dhe në video ka aksidente të shpeshta të trafikut që ndodhin në rrugë dhe mëpastaj shpërndaahen qarkullojnë në internet.

Megjithatë, aksidentet nuk janë gjëja e vetme që kamerat regjistrojnë, edhe pse pamjet e tilla janë më të njohurat në rrjetet sociale.

Videoja që mund të shihni mëposhtë është publikuar në YouTube para disa viteve, dhe ajo ka më shumë se 10 milionë shikues.

Në vend të një aksidenti dhe një situate të papërshtatshme në rrugë, video tregon pjesë të mira që bëjnë shoferë me shpirt e zemër të madhe.

Ata ndihmojnë njerëzit e moshuar që të kalojnë rrugën ose të shpëtoijnë kafshët, apo të pastrojnë dritat e automjetit para tyre.

Të gjitha pamjet në këtë përpilim janë shembuj të shkëlqyer të njerëzimit. Nëse nuk e keni pas mundësinë të shikoni këtë video, tani është momenti./GazetaOra.com

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz