Shpallje

Kryetari i FRESSH Eljo Hysko ka zgjedhur të ironizojë Partinë Demokratike me anë të një statusi të shpërndarë në Facebook pak minuta më pare. Ai ka krahasuar këtë subjekt partiak me Netflix (rrjetin e shërbimeve televizive në internet).
Hysko në postimin e tij quan më serioz pasqyrimin që ky rrjet bën sesa reagimet që ka Partia Demokratike.

Postimi i plotë:

Mendoj se gjithësesi Netflix mbetet më serioz se PD, i nxjerr te gjitha episodet menjëherë dhe episodet kanë lidhje logjike me njëri tjetrin 😅 😋